Az élmény összeköt

Az évzáró-karácsonyi vacsora lehet tartalmas, meghitt közösségi élmény is. Ha nem elégszel meg a kulináris élményekkel, van néhány tippünk, hogyan adj és kapj többet.

Az élmény összeköt – 5 tipp céges karácsonyi esemény szervezéséhez

🎄Vacsora előtt csináljatok közös programot!

Céges bulira általában hétköznapokon kerül sor.Korábbi kezdéssel egy rövidebb nap után közvetlenül a munkából érkeznek a kollégák. Későbbi vacsorákhoz pedig ki-ki a saját otthonából, örömeiből, problémáiból érkezik. Egy vacsorát megelőző közös program mindenkit egy hullámhosszra hangolhat. Ráadásul az étvágyat is meghozza.
Legyen az egy vezetett séta a városban, vagy közeli erdőben, vagy csapatépítő játék, mindenképpen megéri a ráfordított időt, energiát.

🎄Foglaljátok össze kreatívan az évet!

Szintén a ráhangolást segíti, ha az évetek nem csak az eredmények, tények felsorolásából áll, és nem csak egy személy végzi. Készítsetek kiscsoportokban rajzot, vagy montázst az évről, amit aztán tárlatszerűen bemutathattok egymásnak! Bátrabbak dramatikus eszközökhöz is nyúlhatnak: egy fagyasztott élőképbe sűríthetitek az elmúlt éveteket. Esőre macerásnak tűnik rávenni az kollégákat, de közben igazán vidám folyamat és az eredményen garantáltan még évek múlva is kacagtok.

🎄Válasszatok tematikát az estének!

A jól megválasztott tematika már hetekkel az esemény előtt foglalkoztatja a társaságot. Ha pl. a táncdalfesztivált választjátok, tuti, hogy hetekkel korábban megnövekszik a környező turkálók forgalma. A tematika kiaknázásának csak a képzelet és az étterem együttműködő készsége szabhat határt: visszaköszönhet a megelőző- és vacsorai programokban, menüben, italokban, zenében.

🎄Legyen élmény a kaja!

Ha van rá lehetőség, keressetek olyan éttermet, ahol a étel- és italválaszték, vagy a szerviz élményt jelent. Ez lehet egy különleges konyha (koreai, indiai, grúz…), vagy kóstoló adagos több fogásos borvacsora. A lényeg, hogy ne a megszokott módon egyetek, és ne (csak) a jóllakás legyen fontos. Lepődjetek meg a szokatlan ízvilágon, beszélgessetek egy–egy fogás, vagy bor fölött. Nyújtsátok az asztalnál közösen töltött időt olyan hosszúra, amilyenre csak lehet!

🎄Zárjátok stílusosan az estét!

Ahogy Shakespeare is megírta, Minden jó, ha vége jó (All’s well that ends well). Egy jól sikerült estére a jól időzített és kitalált befejezés teheti fel a koronát. Nem feltétlenül a teljes buli zárására kell gondolni. Elég, ha a “hivatalos” részt gondoljátok át, zárjátok csattanóval. Néhány vezetői gondolat, amely még egyszer megköszöni az évet, hogy itt vagytok és további jó szórakozást kíván ráerősíthet arra, hogy milyen jó is itt, így együtt lenni.

Utána pedig folytatódhat a szabad szórakozás…

Jó bulit!

 

ÉlményKarácsony+
Ajándékozzatok minőségi időt egymásnak!

Céges évzáró-karácsonyi élményprogram vacsorával
Élmény + vacsora egy különleges helyen, Belsőörsön

Élményprogram+vacsora 19.900 Ft/fő

Élményprogram+vacsora+közös zenélés 24.900 Ft/fő

Élményprogram+vacsora+közös zenélés+buli 29.900 Ft/fő

Minimum 8 résztvevővel