RÓLUNK

KEZDETEK

Hosszú évek keresése után 2014 januárjában találtunk rá Belsőörsre.  Szerelem volt első látásra. A patak csobogása közepes sikerrel nyugtatta az izgatott szívdobogást, mert mindketten tudtuk, egy új fejezet, vagy talán egy egészen új könyv elejébe lapoztunk.

Évnyi papírozás után 2015. márciusában egy születés és egy szülinap között pecsét került a jövőnkre. Miénk lett a többszáz éves prépostsági malom, vagyis ami megmaradt belőle, a molnárlak. Két ütemben összesen hat évig építettük a házat, először egy lakókocsiból, aztán almádi albérletből jártunk dolgozni, mígnem 2022 tavaszán fogadtuk az első csapatot. 

CSAPAT

Belsőörsöt öten visszük:

Csilla (Anyaaaa) szervezetfejlesztő, coach, jóga instruktor, a ház lelke. Minden, ami szép, az ő ötletével és munkájával vált azzá. Minden, ami finom tőle kap ízt.  Szuperereje a figyelem és a mosoly.

Manka már a házba született. Mindenben benne akar lenni, mindent tele akar tölteni és mindent el akar mesélni. Amikor éppen nem duzzog, űbercuki. Ő a Móka Miki és a versmondó lány egyben.

Matyi csecsemőként kezdte velünk az építkezést. Ehhez mérten mindent (is) szerel. Kedvenc eszközei a legveszélyesebbek: bicska, flex, motorfűrész. Amikor éppen nem jobbá szereli a világot, kiselőadást tart a dínók kihalásáról. Komolyságával csak felfedező vágya vetekszik.

Feri (Tüsi) a hely kalandfelelőse. A legváratlanabb pillanatokban a legmeglepőbb ötletek pattannak ki a fejéből, amikhez társakat verbuvál és vidám kalandokba vezeti őket. Sokak szerint távoli rokona Aromo, a fékezhetetlen agyvelejű nyúl.

Füli a család (-és a vendégek) állandó társa. Mindig kész sétálni, játszani. Minden vágya, hogy eldobd a labdáját, amit, ha egyszer elkapott, sajnos nem tud elereszteni. Ha a labda nem is mindig, az idő biztosan repül Fülivel.

 

HÁZ

Olyan helyet  álmodtunk, ami tucatnyi (10-18) ember minőségi együttlétét támogatja, legyen szó családi eseményről, jógáról, vagy csapatépítésről. Olyan házat, ahol a régi és az új egymást csikizve kacsint a szemlélőre, a nagyvonalúság mosolyogva néz a kis zugra,a tér és forma minden négyzetcentimétere az elmélyült munkát, és az önfeledt szórakozást szolgálja. Olyan közösségi teret építettünk, ami segít beljebb-, közelebb kerülni magunkhoz, egymáshoz.

Belsőörs, kerülj te is beljebb!

Ha mindezt meg is hallgatnád, Gellért Gábor podcastjében megteheted: